OVER KUSTOMAID


Uitzonderingen bestaan zeker, maar ik heb, voordat ik deze winkel begon, echt hartstikke vaak in shops gedacht: dit kan beter!

Hoe fijn is het als iemand echt tijd en aandacht voor je heeft, er altijd een bakje koffie klaar staat, kennis heeft van de artikelen in de winkel en voldoende ervaring heeft om daar iets nuttigs over te zeggen?!

Ergens aan het begin van de zomer van 2014 heb ik, Bart van der Valk, dan ook besloten: ik ga het gewoon doen. Ik heb altijd graag consumenten geholpen, al zo vaak nagedacht over een eigen winkel en nu was daar mijn kans!

AMBACHTELIJK

Met hulp van veel familie en vrienden, waaronder onze goede vriendin en designer, Maaike van Boxtel, die het gave winkeldesign voor haar rekening heeft genomen, zijn we op 4 oktober 2014 open gegaan. In eerste instantie met een wat kleinere collectie skischoenen, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een unieke wintersport store: waar je niet alleen met perfecte skischoenen de deur uit kunt lopen, maar waar je ook alle andere benodigde (gave) skigear en skiwear kunt kopen (ook eigen label :-)) en je eigen ski’s kunt bouwen! Trots op en erg blij mee!

Ik denk dat Kustomaid zich kenmerkt door het unieke winkeldesign, ontzettend veel passie voor bootfitting en ski’s bouwen, ruime tijd en aandacht voor klanten en authentieke (Brabantse) gezelligheid!

BOOTFITTER

Als wintersportspecialist en bootfitter heb ik veel trainingen gegeven en ik weet vrijwel zeker dat ik voor iedere klant een perfecte skischoen kan vormen. Niet met enkel apparaten, maar ambachtelijk in een hele toffe shop, waar altijd de koffie klaar staat.

Wij zouden het heel gezellig vinden als je zelf een keertje komt kijken en een heerlijk bakje koffie komt drinken op onze houten bank buiten of in onze zithoek binnen! Hopelijk tot snel!

Kustomaid is top. Lieve mensen, fijne sfeer, mooie kleding en een top service! I like

JAMIE KOOLMAN

Goede hulp, gezellig praatje en altijd tijd voor koffie. Skischoenen zoals je ze nog nooit gevoeld hebt, voor iedere voet.

JORIS ROEFS

Top! Goed advies. Leuke winkel/ kleding. En altijd verse koffie


INGEBORG VAN MIL